Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: “Nedopustiv udar na zdravstveni sustav”

  SDP-ovi saborski zastupnici Peđa Grbin i Damir Tomić danas su na korzu upozorili na, kako su istaknuli “nedopustiv napad na hrvatski javni zdravstveni sustav u organizaciji HDZ-a i hrvatske Vlade”.
  ” Dok su na površini svađanja, prepucavanja i podmetanja jednih ministara drugima, u pozadini se odvijaju pogubne stvari za sve građane. Danas govorimo o podizanju cijena zdravstvenog osiguranja, govorimo o povećanju participacije, cijene dopunskog osiguranja, govorimo o tome da će vas ako dođete na Hitnu netko paušalno procjenjivati jeste li dovoljno bolesni ili ne, a sutra ćemo govoriti o problemima obrazovanja i to je sve ono što građani imaju od ove Vlade i zato je obaveza SDP-a na to upozoravati “, poručio je Grbin.
  Komentirajući aktualnu aferu u Domoljubnoj koaliciji Grbin je kazao da nije bilo SDP o “Karamakovu korištenju javne pozicija u privatne svrhe se ne bi ni govorilo”.
  “Ili će kolege iz Mosta i HDZ-a pomesti sve pod tepih ili vratiti mandat građanima da oni odluče tko će upravljati Hrvatskom u budućem razdoblju – mogući su scenariji u ovoj situaciji”, kaže Grbin.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog