Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nadbiskup Hranić: “Mladi trebaju dići svoj glas”

  Đakovačko-osječka nadbiskupija u travnju sljedeće godine ( 29. i 30.) bit će domaćin Nacionalnog susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru na kojem će se, pod geslom “Krist, nada naša!”, okupiti tridesetak tisuća sudionika, najavljeno je na konferenciji za novinare u Nadbiskupskom dvoru.
  Tim povodom predstavljen je program susreta, logo, himna i prisutnost na društvenim mrežama, a uz nadbiskupa Đuru Hranića i velečasnog Filipa Perkovića, nadbiskupijskog povjerenika za pastoral mladih, bili su nazočni i predstavnici grada Vukovara.
  Ciljevi susreta su, kako je kazao nadbiskup, intenzivirati mrežu mladih, osnažiti volontiranje mladih, njihovo jačanje u vjeri te senzibilizirati Crkvu i društvo za probleme mladih koji se najviše očituju u nezaposlenosti i napuštanju zemlje.
  “To je toliko toga korumpiranoga u našem društvu pa to najviše i pogađa upravo mlade koji se trebaju zaposliti, a toliko je sve premreženo, prožeto korupcijom da mladi ljudi koji nisu u politici, koji nemaju zaleđe, nemaju nekakvu političku pozadinu, oni najviše stradavaju i oni trebaju protiv takvih stvari dići svoj glas”, kazao je, između ostaloga, nadbiskup Hranić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog