Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskrsna čestitka gradonačelnika Vinkovića

  Uskrsnu čestitku đakovačkog gradonačelnika Zorana Vinkovića prenosimo u cijelosti:

  “Poštovani građani Grada Đakova i Đakovštine!

  Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs i uskrsni blagdani, želim Vam mir i dobro, puno zdravlja, sreće, ljubavi i blagostanja.

  Ima li danas mjesta za uskrsnu poruku? Imali mjesta za nadu koja iz nje izlazi? Ima li mjesta za optimizam koji će podići pogled u budućnost? Naravno da ima, jer Uskrsom su nam dani nada i spas. Pozivam Vas da odbacite strah, te u sebi probudite životnu radost kako bi srca otvorili uskrslom Kristu. Isus je svojim križem posvjedočio mogućnost nove slobode, čiji su obzori na dohvat ruke, obzori koji bi trebali biti mjerilom naše čovječnosti.

  Puno je toga dobroga u svijetu, u čovjeku. Mnogo je onih koji zaslužuju zvati se ljudi i još je mnogo onih koji u Uskrsu vide blagdan nade i vjere u bolje sutra.

  Ne postoji ništa na ovom svijetu što bi iz nas moglo izgnati nadu. Nadu da će svijet postati pravednijim no što jest, bolji i socijalno osjetljiviji. Nadu da Hrvatska može i mora bolje. Upravo tu nadu svake godine iznova u nama budi Kristovo uskrsnuće.

  Na najveći kršćanski blagdan želim Vam da pronađete svoj mir i utjehu, ali želim i da se svi sjetimo onih kojima je potrebna naša pomoć. Neka nam uskrsno svjetlo i ove godine obasja živote kako bismo ustrajali u ostvarenju svih naših ciljeva. To svjetlo neka nam bude putokaz ka boljoj budućnosti svih građana Grada Đakova, Slavonije i Baranje i jedine nam domovine Hrvatske.

                                                                                        GRADONAČELNIK

                                                                                           Zoran Vinković, ing.”

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog