Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sajam Đakovo Expo Zlatne ruke 8. i 9. travnja u Piškorevcima

  U organizaciji Grada, Univerzala, Turističke zajednice i Udruženja obrtnika u Piškorevcima će se 8. i 9. travnja održati 8. Sajam poljoprivrede, obrtništva i poduzetništva Đakovo Expo Zlatne ruke na kojem se, kako se navodi u priopćenju iz Univerzala, očekuje oko 200 izlagača.
  Uz izložbeno-prodajni karakter sajma, sadržaj će biti upotpunjen gastronomskom i ugostiteljskom ponudom i cjelodnevnim kulturno-umjetničkim i zabavnim programom, u kojem će sudjelovati ženske klape Certissa i Pannona, Vokalna skupina Đakovčanke, nastupit će Bećarine i tamburaški sastavi Royal, Sokak, Kadenca, Đerdani, Brace, a 8. travnja bit će besplatni koncert Mate Bulića.
  Programom sajma predviđene su edukacije za poljodjelce, tečajevi osposobljavanja za rukovanje malim strojevima, predavanja stručnjaka o povlačenju ruralnih potpora iz eurofondova, radionice za mališane o tradicionalnoj pripremi slavonske tjestenine, vožnje fijakerom i festival čokolade.
  Ovogodišnji Đakovo Expo ima i međunarodni karakter jer će se domaćim obrtnicima pridružiti obrtnici iz Tuzlanskoga kantona, a mladim strukovnjacima njihovi kolege iz vojvođanskog Tavankuta, najavljuje se u priopćenju.
  Za slavonske Zlatne ruke zatražena je potpora Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, te Ministarstva obrtništva i poduzetništva, a očekuje se i potpora Osječko-baranjske županije koja je, uz Hrvatsku obrtničku komoru, i prošle godine sufinancirala projekt, ističe se u priopćenju.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog