Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Gimnazijalci uspješni na natjecanjima

    U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje u tijeku su županijska i međužupanijska natjecanja i smotre, a do sada su, kako ističe ravnatelj đakovačke Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zlatko Mrkić, održana županijska natjecanja u informatici, latinskom jeziku, matematici, engleskom jeziku i fizici te nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka. 
    Učenici Gimnazije u pratnji svojih profesora mentora polučili su iznimne rezultate; na natjecanju iz informatike Antonio Janjić u kategoriji algoritama osvojio 1. mjesto,  dok je  kategoriji osnova informatike za prirodoslovno-matematičke gimnazije osvojio 2. mjesto. Mentorica u obje kategorije bila je profesorica Mirjana Mikec.
    Na natjecanju iz engleskog jezika u kategoriji drugih razreda Borna Papratović osvojio je 1. mjesto, a njegova mentorica je profesorica Gabrijela Jurić.
    Na natjecanju iz fizike Ana Andrić u kategoriji  4. razreda osvojila 1. mjesto, dok je u 3. razredima Ante Miličević osvoji 2. mjesto. Mentorica  profesorica Spomenka Hardi.
    Na natjecanju iz matematike u kategoriji prirodoslovno-matematičkih gimnazija učenik Patrick Ćurić osvoji je 2. mjesto, dok je  Dominik Ćurić osvoji 3. mjesto. Učenicima je mentorica profesorica Emina Lulić.
    U kategoriji 4. razreda David Klepo osvoji je 2. mjesto, a mentorica mu je profesorica Gordana Stilinović.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog