Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još nema službenih informacija o identitetu stradalih

  Još uvijek nema službenih informacija o identitetu stradalih hrvatskih studenata u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Bosni i Hercegovini kod mjesta Bijela, kada je osobni automobil vinkovačkih registarskih oznaka, nakon udara u brdo, sletio u Neretvu.
  U izjavi za naš radio, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić potvrdio je da je u škodi fabiji bilo pet osoba,
  “Jučer, nakon sedmosatne akcije, pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, Gorske službe i ekipe roditelja iz Mostara uspjeli su izvući vozilo u kojem su našli tri mrtve osobe; dvije ženskog spola i jedna muškog spola. MUP i Gorska služba, zajedno s roniocima nastavlja i danas pretraživati korito Neretve u potrazi za još jednom osobom iz vozila, a osoba koja je preživjela izvan je životne opasnosti i hospitalizirana je u Regionalnom medicinskom centru u Mostaru na Bijelom Brijegu”, izjavio je Marić.
  Policija još ne zna identitet pronađenih tijela i službeno se nije stupilo u kontakt s roditeljima i rodbinom. To će se učiniti danas nakon obdukcije, a dokumenti stradalih su u Županisjkom tužiteljstvu.
  “Zbog šoka koji je preživio nije bilo moguće prve informacije doznati od preživjelog”, ističe glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
  “Taj dečko doživio je hipotermiju, bio je u šoku tako da nismo mogli od njega doznati točne informacije odakle su unesrećeni”, izjavio je Marić.

  Foto: Bljesak.info

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog