Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slavonija tuguje

  Studenti Sveučilišta u Mostaru danas će se oprostiti od svojih kolega – slavonskih studenata Tene Vračević, Domagoja Rose, Antonije Šarić i Vjekoslava Božanovića koji su poginuli u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu kod mjesta Bijela.
  Komemoracija će se, kako javlja portal Bljesak.info, održati u 9,30 u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, a ispraćaj će biti u 10,30 ispred Gradske mrtvačnice.
  Izraze sućuti obiteljima stradalih uputili su čelnici Hercegovačko-neretvanske županije, mostarskog Sveučilišta i fakulteta koje su pohađali.
  Posljednji ispraćaj Tene Vračević bit će sutra u 12 sati na mjesnom groblju u Trnavi, a Domagoja Rose u Mrzoviću u 13,30.

  Među brojnih izrazima sućuti i zajedništva obiteljima stradalih slavonskih studenata je i sažalnica đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića.
  „Duboko smo potreseni viješću o teškoj automobilskoj nesreći koja se dogodila na putu iz Mostara prema Slavoniji te odnijela četiri mlada života, dviju djevojaka i dvojice mladića. S dubokim osjećajima zajedništva želimo se povezati s vama u ovim teškim trenutcima te vam izraziti svoju najiskreniju sućut. Želimo da vam ljubav i solidarnost s kojima vam pristupamo barem malo ublaže bol koju sada proživljavate“, ističe se u sućuti nadbiskupa Hranića koji je uputio i riječi utjehe koju pruža kršćanska nada.
  „Kraj naših gesta sućuti stoji nešto mnogo jače: utjeha kršćanske nade koja nam navješćuje uskrsnuće, istinu koju nam je pokazao naš Spasitelj, Isus koji se za nas rodio kao smrtni čovjek, koji je za nas umro i uskrsnuo te nam obećao i pozvao nas da nakon smrti i mi živimo u vječnom, besmrtnom zajedništvu s Njim. To nam je snaga vjere kojom najsrdačnije želimo osnažiti i vas, povjeravajući vas Božjem blagoslovu, da vas utješi i uvijek vam obnavlja životnu snagu“ – stoji u izrazima sućuti nadbiskupa Hranića.

  Foto: Bljesak.info

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog