Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sergej Ćetković ima najprodavaniji album u Hrvatskoj

  “Moj svijet”, šesti studijski album Sergeja Ćetkovića, prošloga je tjedna bio najprodavaniji album u Hrvatskoj! Novo izdanje popularnog crnogorskog izvođača koje je službeno objavljeno u petak, 30. listopada u nakladi Croatia Recordsa, ujedno je i najviši novi ulaz na listi koju priprema Hrvatska diskografska udruga.

  Sergej Ćetković regionalna je pop zvijezda, a njegov novi album “Moj svijet” doživio je same pohvale već na prvom službenom predstavljanju koje je održano prošloga tjedna u zagrebačkom restoranu Gallo. “Moj svijet” intiman je uvid u misli i svjetonazor kantautora čija je misija odašiljanje pozitivnih poruka u svijet kao što su ljubav prema obitelji, prijateljima, ali i svim ljudima. Među četrnaest pjesama na albumu nalaze se hit singlovi “Zar je kraj?” (7 milijuna pregleda na YouTube-u), aktualni “Korov” (670 tisuća pregleda) te pjesma “Moj svijet” (2,9 milijuna pregleda) s kojom je kantautor uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu. Na albumu se nalaze i pjesme “Zbog nas”, “Još volim te” te “Novembar” koje je hrvatska publika dosad mogla čuti samo na YouTubeu.

  Šarmantan i uvijek dobro raspoložen Sergej je na predstavljanju albuma komentirao kako na zagrebačkom koncertu u dvorani Lisinski očekuje uglavnom žensku publiku, šaljivo dodavši kako će to biti pravi mamac za neženje. Koncert će se održati u nedjelju, 8. studenog s početkom u 20 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog