Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Puca glava” – novi singl grupe Karma

  ‘Puca glava’ pjesma je posvećena svim tulumima i neprospavanim noćima koje smo svi u životu doživjeli, a upravo tako zove se novi singl grupe Karma te istoimeni video spot u režiji mladog Antonija Paića.

  Vatrena pjevačica Karme Stella na snimanju spota u društvu vesele ekipe provela je noć za pamćenje – neumorno je gotovo deset sati plesala s dvadesetak statista. Na dvodnevnom snimanju u Istri nije se štedilo ni na piću ni na pozitivnoj energiji!

  ‘Prema scenariju sam morala zamišljati kako me moj glumački partner i dečko u spotu, slovenski maneken Iztok Hodnik, prevario što mi baš i nije bilo svejedno. Ipak, kadrovi koje smo snimali rano ujutro su nas nasmijali do suza i podsjetili na jutra koje smo i sami doživjeli nakon cjelonoćnih partyja od mamurluka, rasčupane kose i nekih čudnih, neočekivanih situacija, ali ne bih otkrivala previše jer je najbolje pogledati spot’, rekla je lijepa Imoćanka Stella.

  U stvaranju singla ‘Puca glava’ Karma je po prvi put surađivala s dugogodišnjim prijateljem, legendarnim hitmejkerom Dušanom Bačićem koji je za pjesmu napisao glazbu i tekst, a aranžman potpisuje Neno DJ.

  [embedyt]YouTubeu: https://youtu.be/5BIccDRQBM8[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog