Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Severina i Karan jučer snimili spot

  Na splitskim Prokurativama, kod crkve Sv. Duje i u Muzeju Grada Splita, Severina i Goran Karan jučer su snimili spot za duet ‘Sta je svit’, najavnu pjesmu mjuzikla ‘Naša bila štorija’ koji publika s nestrpljenjem iščekuje.

  ‘Sta je svit’ balada je koju potpisuju Goran Karan i Nenad Ninčević, a predstavlja dijalog likova iz mjuzikla – Ane Carić koju će odigrati Severina i Duje Duplančića, Karanovog lika.

  Zbog stare svađe dviju obitelji, Anin otac ne želi ni čuti za Duju, no mladi se bore protiv grubih okolnosti koje su ih snašle jer, kako kaže moto mjuzikla – Sve ča jubav složi, nije grij.

  Karan je kazao kako je prezadovoljan suradnjom sa Severinom te najavio premijeru mjuzikla.

  – Severina je izvođačica na svjetskom nivou, sve je pjesme pogodila baš kako treba. S mjuziklom smo ušli u fazu iz koje nema natrag i to me iznimno veseli jer smo sve bliže cilju. Premijera će svakako biti u Splitu sljedećeg ljeta, kazao je Karan.

  Samo snimanje spota, u režiji Darka Drinovca, nije moglo proći nezapaženo, pa su prolaznici vadili mobitele i fotografirali Severinu i Karana. Najoduševljeniji su bili oni najmlađi, a Severina je rado uzela kratki predah od snimanja da se slika s djecom.

  Na lokaciji su ih obišli kolege Tedi Spalato i Giuliano koji će također zaigrati u mjuziklu kao barba Luka i Linac, ali im se i pridružiti na snimanju sljedećeg spota. Uskoro se, naime, planira i snimanje spota za sljedeću pjesmu iz mjuzikla ‘Manta me ljubav’ koju su otpjevali svi glumci zajedno – Severina, Karan, Giuliano, Tedi, Danijela Martinović, Stefan Kokoškov, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić Šiškov…

  Svih 16 pjesama iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ potpisuju Goran Karan i Nenad Ninčević, a uskoro će sve biti objavljene na albumu u izdanju diskografske kuće Scardona.

  Foto: Jelena Balić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog