Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dom HV-a trajni smještaj za udruge

  Predstavnici pet udruga proisteklih iz Domovinskog rata: HVIDRE, Udruge dragovoljaca, Hrvatskog društva logoraša, Udruge roditelja poginulih branitelja i Udruge udovica, potpisali su s Gradom Đakovom Ugovor o korištenju Doma Hrvatske vojske. Time je, kako je pojasnio gradonačelnik Zoran Vinković, trajno riješen smještaj tih udruga.
  “Dogovorom s Ministarstvom obrane taj objekt predan je u vlasništvo Gradu Đakovu, a današnjim potpisom ovih pet udruga trajno je riješilo svoj prostor”, kazao je gradonačelnik Zoran Vinković istkanuvši da će se tako i trajno sačuvati uspomena na Domovinski rat. Isto tako, najavio je i zajednički nastup kako bi se obnovila zgrada Doma HV-a kroz program Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ali i druge natječaje. Na taj način, kako je pojasnio gradonačelnik, taj objekt će biti otvoren i drugim građanima Đakova.
  Ugovor o korištenju prostora Doma HV-a upravo je i bio preduvjet za apliciranje na različite natječaje, rekao je u ime korisnika Igro Švraka najavljujući da će taj objekt postati centar u kojem će se, osim uspomene na poginule branitelje, čuvati i predmeti iz Domovinskog rata, organizirati tribine i drugi sadržaji za djecu obližnjih škola.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog