Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčani neslavni rekorderi

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske proteklog vikenda provedena je akcija pojačane kontrole prometa, odnosno alkoholiziranosti vozača tijekom koje su utvrđena 33 prekršaja, od čega se 20 prekršaja odnosilo na nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača.
  S apsolutno najvećom koncentracijom alkohola (1,93 promila) zatečen je 28-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila kojega su policajci zaustavili 11. listopada u 01,55 u Pašinom prolazu u Đakovu.
  Među 20 alkoholiziranih vozača bila je i jedna vozačica, 29-godišnja hrvatska državljanka, koju su policijski službenici zaustavili 11. listopada u Nazorovoj ulici u Đakovu, s koncentracijom alkohola u krvi od 1,09 promila.
  Tijekom provođenja pojačanih mjera nije evidentirana niti jedna prometna nesreća, a jedan je vozač smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Najviše alkoholiziranih vozača bilo je u dobi od 18 do 24 godine, te od 31 do 40 godina.
  Također je proveden i nadzor cestovnog prometa pomoću ANPR, koji očitava registarske pločice vozila i signalizira sve nepravilnosti vezane za vozilo i vlasnika vozila.
  Tom je prilikom utvrđen istek prometne dozvole kod trinaest motornih vozila, jedan vozač zatečen je da upravlja motornim vozilom pod zabranom, dok su se na jednom vozilu nalazile pločice koje pripadaju drugom vozilu.
  Budući da veliki broj vozača upravlja motornim vozilima kojima je istekla važnost prometne dozvole, policijski će službenici učestalo provoditi ovakve ciljane aktivnosti.

  Foto:Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog