Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Nastavak suradnje Đakova i Makarske

    Gradonačelnik Grada Makarske Tonči Bilić i njegov zamjenik Miro Družianić boravili su u Đakovu, a tijekom susreta s gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem dogovorena je daljnja suradnje dvaju prijateljskih gradova, izvijestio je Ured gradonačelnika.
    „Konkretno, tijekom radnog sastanka dogovoreno je da će se Grad Đakovo već na ovogodišnjem Danu grada Makarske predstaviti svojom gastronomskom i kulturno-zabavnom ponudom, a Makarani će uzvratiti Đakovčanima posjetom iduće godine za vrijeme jubilarnih 50. Đakovačkih vezova. Uz Makarsku, Dan Đakova će tijekom listopada biti upriličen i u Sinju s kojim nas, kao i s Makarskom, vežu dugogodišnji prijateljski odnosi.“ – istaknuo je gradonačelnik Vinković.
    “Oba gradonačelnika još jednom su istaknuli odličnu suradnju dvaju gradova koja je rezultirala očuvanju i unapređenju prijateljskih i gospodarskih odnosa, te ukupne suradnje među društvenim, kulturnim, obrazovnim, športskim i drugim subjektima i institucijama Makarske i Đakova,” navodi se u priopćenju.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog