Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grad osniva četiri radne skupine

  Grad Đakovo osniva radne skupine u kojima planira okupiti predstavnike udruga i drugih zainteresiranih subjekata radi zajedničkog promišljanja rješenja za unaprjeđenje djelovanja Grada u 4 područja: briga o djeci i mladima, kultura i turizam, lokalno gospodarstvo i poduzetništvo, te komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša.
  Sastanak za područje „kultura i turizam“ održat će se u četvrtak, 24. rujna u 10 sati u Maloj gradskoj vijećnici, a do kraja mjeseca, odnosno 29. rujna, sastanak za područje “briga o djeci i mladima”.
  Sudionici će biti upoznati s detaljima osnivanja i rada radnih skupina, te će imati priliku predložiti svoje predstavnike za članove radne skupine za područje kojim se bave .
  Termin sastanka za područja „Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo“, te „Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša“ bit će objavljen naknadno.
  Osnivanje radnih skupina sastavni je dio projekta demokratizacije i ljudskih prava pod nazivom „Politeia Đakovo“ koji provodi Hrvatski institut za lokalnu samoupravu u partnerstvu s Gradom Đakovom, Centrom za razvoj i prosperitet i Udrugom za mlade, a financira se iz sredstava fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške koje dodjeljuje Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog