Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Inicijativa “Hrvatski prijatelji” – godinu dana od predstavljanja

  “Točno prije godinu dana javnosti je predstavljena inicijativa „Hrvatski prijatelji“. Inicijativa je nastala na poticaj udruge GOGO i UHDDR T.O. Sv. Rok iz Osijeka, a uz pomoć općine Gunja i cilj joj je bio neposredna pomoć obiteljima stradalim u poplavama na području Županjske posavine.
  Građanima i pravnim osobama omogućili smo da putem web stranice www.hrvatski-prijatelji.com.hr i facebook stranice Hrvatski prijatelji pomognu stradalnicima poplava direktnim uplatama na žiro račune stradalih obitelji. Svaka kuna i svaka donacija bila je dobrodošla, niti jedna uplata nije se smatrala malom. Ipak odlučili smo se simbolično zahvaliti fizičkim osobama koje na račun pojedine obitelji uplatile 500 kn, te pravnim osobama koje na račun pojedine obitelji uplatile 2000 kn. Takve osobe postale su „Hrvatski prijatelji“ obitelji kojoj su pomogli i povodom toga bit će im izdane posebne zahvalnice. Osim izravnih uplata povremeno smo posredovali u većim donacijama namještaja i građevinskog materijala.
  Drago nam je što je putem naše inicijative 38 obitelji dobilo svoje „Hrvatske prijatelje“, a ukupna vrijednost donacija iznosi oko 250.000 kuna.
  Povodom godišnjice predstavljanja inicijative Hrvatski prijatelji želimo se zahvaliti svim donatorima koji su pomogli stradalim obiteljima. Posebno se zahvaljujemo medijskim kućama na praćenju naše inicijative jer bez pomoći medija sigurno ne bismo uspjeli.”

  Koordinator inicijative „Hrvatski prijatelji“
  Miroslav Šimić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog