Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 4. dan ARLA festivala

  Trećeg dana festivala na rasporedu su bile dvije radionice – škola gitare i kreativno pisanje. Iako su sudionici bili smješteni u hladu Strossmayerovog parka, sparina je ipak prevladavala, no to nije spriječilo polaznike da se upuste u svijet mašte.
  Na ovoj posebnoj radionici učenja sviranja gitare sudionici su učili na nešto drugačiji način, a taj je da već na postojeću pjesmu uče kako improvizirati, i ubaciti neke svoje varijacije. Kako i samo ime knjige prema kojoj su učili kaže: “Improvise for real” sudionici su učili tehniku i osnovne principe improviziranja na gitari.

  Radionica kreativnog pisanja prošla je dobro, polaznici, kao i voditeljica bili su zadovoljni napravljenim poslom, a učenici se čak nisu bunili što su dobili zadaću! Naprotiv, bili su sretni i složili se da je domaća zadaća dobra stvar, barem u ovom slućaju. Polaznici su skupa s voditeljicom odlučili ovaj događaj proširiti nizom radionica u kolovozu, mjesta ima za još svega nekoliko polaznika, pa tko prvi njegovo!

  Danas, četvrtog dana, od 17h na staroj adresi Strossmayerovog parka dođite na javnu, otvorenu diskusiju i okrugli stol o stanju stvari u gradu.

  Tekst: Maja Hrastović

  kreativna

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog