Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Trening djelatnika đakovačke Hitne pomoći

  Prošlu subotu djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Osječko baranjske županije, odjel Đakovo, proveli su radno, usvajajući nova praktična i teorijska znanja. Trening zaposlenika se sastojao od nekoliko scenarija s kojima se inače osoblje hitne susreće: izvlačenje ozljeđenika iz vozila pomoću zaštitnog prsluka, skidanje motorističke kacige, imobilizacija unesrećenika s ozljedom kralježnice te osnovne i napredne mjere održavanja života.
  Posebna radionica je održana za djelatnike Doma zdravlja Đakovo na kojoj su mogli proširiti svoja znanja o upotrebi automatskog vanjskog defibrilatora.
  Osim opreme Zavoda za hitnu medicinu OBŽ, koristila se i oprema Gradskog društva Crvenog križa, a kao voditelji treninga svoj su trud uložili:  dr. Mirela Logara, Ivica Soldat, Josip Baličević te dr. Dejan Hil.
  S obzirom da je đakovačka hitna po broju pacijenata i udaljenosti od bolnice, jedna od najzahtjevnijih u Osječko-baranjskoj županiji, nova znanja i vještine će im biti od velike pomoći u budućem zbrinjavanju pacijenata, doznajemo od doktora Dejana Hila.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog