Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Andrej Kedveš nastupio u Čečeniji

    Mladi borac đakovačkog “Blitza“ Andrej Kedveš nastupio je protekle subote u glavom gradu Čečenije – Groznom na jakom „Grand prix“ turniru osmorice boraca Absolute Championship Berkut organizacije po K-1 pravilima.
    U meču protiv favoriziranog Ruskog borca Umara Pashaeva, aktualnog seniorskog prvaka Svijeta u K-1 disciplini, Andrej je poražen odlukama sudaca, koji su, kako ističu u njegovu timu, nedvojbeno oštetili našeg borca, jer je dominirao gotovo cijeli meč nad Rusom, a pogotovo na samom kraju. I organizatori su, kako je vidljivo iz službenog priopćenja koje je stiglo, priznali pogrešku i ispričavaju se Andreju kojemu obećavaju još prilika do kraja godine na velikoj sceni, rekao je njegov trener Danijel Šimundić.
    Pred Andrejom je kraći odmor, a nakon toga već slijede pripreme za juniorsko Europsko prvenstvo u K-1 disciplini, koje će se održati u kolovozu u Španjolskom San Sebastianu, gdje naš borac ide kao aktualni juniorski svjetski prvak i jedan od glavnih favorita za zlatnu medalju.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog