Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve manje obrta

  Analizirajući aktualno stanje u đakovačkom obrtništvu, Skupština Udruženja obrtnika na svom redovitom godišnjem zasjedanju u petak zaključila je da je potrebno dodatno poraditi na radu cehova koji okupljaju pojedine obrte, odnosno djelatnosti. Na taj način, kako je rečeno, aktivirao bi se veći broj obrtnika i time unijela živost u rad cijelog udruženja.
  I prošle godine zabilježeno je smanjenje broja obrta za 35, što pokazuje da još uvijek nije zaustavljen negativni trend, istaknuo je predsjednik Antun Hostić, naglasivši da je trenutačno 846 aktivnih obrta, s tim da je u prva tri mjeseca ugašeno još 8.
  Upozoravajući na i dalje težak položaj đakovačkog obrtništva, s godišnjeg skupa upućen je i apel da se obrtnike više uključi u strukture koje bi svojim odlukama na lokalnoj razini mogle pridonijeti razvoju, odnosno poboljšanju uvjeta u kojima djeluju obrtnici.
  Skupština Udruženja obrtnika prihvatila je izvješće o prošlogodišnjem radu i financijskom poslovanju, kao i izvješće Nadzornog odbora.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog