Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Košarkaši u Parizu

  Đakovački košarkaši rođeni 2000. i 2001. godine sudjelovali su na turniru u Parizu gdje su u jakoj konkurenciji ostvarili rezultat od dvije pobjede i tri poraza. Osim igranja košarke, bila je ovo prilika za mlade Đakovčane da se upoznaju i podjele iskustva s vršnjacima iz raznih dijelova svijeta, ističe predsjednik Kluba Robert Majstorović. Ekipu su vodili Božidar Raguž-Lučić i Marko Vuić.

  U isto vrijeme, đakovački mladići rođeni 2002. godine sudjelovali su na turniru koji je u Osijeku organizirala Košarkaška akademija Hrvatski sokol. U dvorani “Gradski vrt” sudjelovalo je 30-tak ekipa iz raznih dijelova Hrvatske i inozemstva. Iako su naši mladići tijesno izgubili tri utakmice koje su odigrali, sigurno će i ovo druženje ostati svima u lijepom sjećanju. Generaciju Đakovčana 2002. godište na turniru vodili su Marijan Petrović i Mario Omazić.

  Čestitke zaslužuju, kako ističe predsjednik Kluba Robert Majstorović, i najmlađi đakovački košarkaši, rođeni 2003. i 2004. godine, koji su u svom natjecanju osvojili prvo mjesto na završnom turniru u Đakovu. Uvjerljive pobjede protiv vršnjaka iz Vinkovaca i Osijeka bile su dovoljne da potvrde prvo mjesto.
  Treneri ekipe su Josip Jurić, Marko Vuić, Božidar Raguž-Lučić i Robert Francem.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog