Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija najavljuje pojačanu kontrolu prometa

  Tijekom veljače na prometnicama Osječko-baranjske županije smrtno su stradale dvije osobe dok u istom razdoblju prošle godine nisu zabilježene takve prometne nesreće. Negativan trend nastavio se i na samom početku mjeseca ožujka kada je smrtno stradala jedna osoba. Ovakvo nepovoljno stanje, kako se ističe u policijskom priopćenju, jasno i nedvojbeno govori o narušenosti prometne discipline te nužnim mjerama koje policija mora poduzeti.
  Naglasak će biti na kontroli vožnje pod utjecajem alkohola, droga, nepropisna brzina, oduzimanje prednosti prolaska, tehnička neispravnost vozila, ali i sve druge prekršaje koji prethode teškim prometnim nesrećama.
  Policija podsjeća da je od svih godina dosad, u 2014. godini stradalo najmanje osoba u prometnim nesrećama te da je ljudski faktor, najčešći uzročnik prometnih nesreća.
  Iz policije pozivaju sve vozače i sudionike u prometu da se odgovorno pridržavaju propisa u cestovnom prometu koji jasno definiraju pravila ponašanja i granice koje se mogu tolerirati. Samo na takav način može se pridonijeti većoj sigurnosti ljudi i imovine i približiti se Europskim standardima, navodi se u policijskom priopćenju. Sa pojačanim mjerama nadzora cestovnog prometa policija započinje odmah, a iste će se provodit do uspostave optimalne razine sigurnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog