Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik: “Razumijem uznemirenost građana, ali policija radi svoj posao”

  Gradonačelnik Zoran Vinković svjestan je zabritnuosti građana, ne samo Vile, nego i ostalih gradskih područja u kojima se događaju provale i krađe.
  “Cijenim zabrinutost mladog predsjednika Mjesnog odbora Regal Vajs, ali je činjenica da smo svjedoci učestalih provala na području cijeloga grada i normalno je da su građani i uznemireni, ali ja moram reći da Vijeće za prevenciju Grada Đakova i ja kao gradonačelnik smo u stalnom kontaktu s policijom i načelnikom Kolarićem i da policija radi svoj posao, odnosno radi na otkrivanju počinitelja. Grad je, vezano i uz javnu rasvjetu, učinio sve moguće i nema tu nikakvog priopćenja koje bi smirilo građane”, kaže gradonačelnik Vinković.
  Svi građani znaju da u takvim slučajevima trebaju nazvati broj 112 ili policiju, podsjeća gradonačelnik Vinković.
  “Sami građani se ne mogu sami uključivati, niti stvarati neke odrede narodne zaštite, pa sami krenuti u pronalaženje krivca, ali u svakom slučaju mogu pomoći policiji u bržem pronalaženju lopova davanjem određenih informacija. S druge strane, suradnja policije i Grada Đakova je na zavidnoj razini, a policija je i obavila razgovore sa svim stanarima Vile i definitivno se radi na tome da se što prije otkriju počinitelji”, poručio je gradonačelnik istaknuvši da je i sam imao to iskustvo kada su mu provalili u kuću što, kako zaključuje, nije nimalo ugodno.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog