Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učestale provale i krađe uznemirile građane

  “U naselju Vila u posljednja dva mjeseca dogodilo se više kaznenih djela vezanih uz provalu i krađu po obiteljskim kućama, što je uznemirilo stanovnike tog đakovačkog naselja”, navodi se u u priopćenju Vjekoslava Bačića, predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Regal Vajs koji se tim povodom obratio i Vijeću za prevenciju Grada Đakova.
  “Stanari naselja “Vila” postali su nervozni i uplašeni do te mjere da se svakog nepoznatog slučajnog prolaznika ili posjetitelja gleda s velikim oprezom i strahom”, tvrdi Bačić uz konstataciju da učestalost počinjenih kaznenih djela prelazi granice “uobičajenog”, te proziva Vijeće za prevenciju Grada Đakova da nije na razini koja je, kako tvrdi, u interesu stanara naselja Vila, ali i ostalih građana.
  Kao nedavno izabrani predsjednik Mjesnog odbora, a time i povjerenik Civilne zaštite, Bačić se, kako navodi u priopćenju, osjeća odgovornim za podizanje svijesti članova na aktivnije djelovanje po pitanju pronalaženja počinitelja i sprečavanja daljnjih provala i krađa. Vijeće za prevenciju, smatra Bačić, trebalo se obratiti građanima priopćenjem u kojem bi ih umirili i educirali o načinu ponašanja u takvim situacijama. Također ističe da su građani bili mirniji dok su policijske ophodnje bile nazočne u naselju.
  “Policija zna i radi svoj posao, ali bez dobre suradnje građana i Vijeća za prevenciju nema rezultata i mirnog sna za građane”, zaključuje u svom priopćenju predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Regal Vajs Vjekoslav Bačić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog