Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poziv na suradnju novoizabranim vijećnicima

  Upućujući čestitku novoizabranim vijećnicima u mjesnim odborima na području Grada Đakova, gradonačelnik Zoran Vinković u priopćenju podsjeća da je pravo na mjesnu samoupravu zajamčeno Ustavom, te da je “mjesna samouprava definirana kao najneposredniji oblik sudjelovanja građana u upravljanju lokalnim poslovima od neposrednog i svakodnevnog utjecaja na život i rad građana”.
  “Građani putem svog mjesnog odbora i izabranih članova u vijeću mjesnog odbora mogu utjecati na ono što se zbiva u njihovoj ulici i njihovom naselju. Vijeće mjesnog odbora treba prepoznati probleme na svom području i zajedno s Gradom utvrditi prioritete vezano uz razvoj komunalne infrastrukture, prostornog planiranja, kulture i športa, mjera i akcija za zaštitu i unapređenje okoliša, te podizanje standarda življenja u cjelini”, navodi se u priopćenju gradonačelnika Vinkovića uz podsjećanje da je uloga vijeća mjesnog odbora da bude i pokretač malih komunalnih akcija na svom području i aktivnosti za poboljšanje društvenog života.
  Gradonačelnik Vinković poziva novoizabrane vijećnike u mjesnim odborima na suradnju i punu angažiranost u sljedeće 4 godine kako bi doprinijeli i ukupnom razvoju grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog