Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP-ov demanti i pojašnjenje RĐ

  Na konstataciju, odnosno rečenicu da su izbori protekli bez prigovora, koja je sinoć objavljena na našoj stranici, reagirali su demantijem iz Gradske organizacije SDP-a.
  U demantiju se ističe da je Gradska organizacija SDP-a u petak uputila dva prigovora vezana uz izbore za vijeća mjesnih odbora Grada Đakova i na jedno dobila službeno rješenje, što, kako se navodi u demantiju, demantira rečenicu iz objavljenog teksta.
  “Prvi prigovor SDP je uputio Gradskom izbornom povjerenstvu u petak, 28. studenoga upozoravajući na nepravilnosti vezane uz odabir predsjednika i zamjenika predsjednika biračkih odbora, odnosno predsjednice biračkog odbora zu Budrovcima. U Rješenju poslanom iz Gradskog izbornog povjerenstva navodi se da je prigovor neosnovan, ali je predsjednica odbora ipak smijenjena”, navodi se SDP-ovu priopćenju uz napomenu da je drugi prigovor poslan istog dana, a odnosi se na izbornu promidžbu liste HDZ-a na čijim su se plakatima, kako se navodi, bez dopuštenja, našla imena nositelja Koalicijske liste SDP-HNS-HSU, što u SDP-u smatraju diskreditacijom svojih nositelja. Na taj prigovor nije stiglo očitovanje Gradskog izbornog povjerenstva, pa je prigovor proslijeđen Uredu državne uprave, navodi se na kraju SDP-ova priopćenja.

  U vezi SDP-ova demantija dužni smo jedno pojašnjenje.
  Naime, citirana izjava predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva Stanka Kuburića, da su izbori protekli bez prigovora, odnosi se isključivo na jučerašnji izborni tijek, odnosno na sam dan izbora, o čemu svjedoči i tonski zapis predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva.
  Tim prije, što smo u petak u našem programu, kao i na našoj stranici, objavili informaciju o prigovoru SDP-a na imenovanje predsjednice biračkog odbora u Budrovcima.
  Stoga, još jednom ponavljamo, citirana izjava predsjednika Gradskog izbornog povjerenstva da nije bilo prigovora, odnosi se isključivo i jedino na jučerašnji tijek izbora u mjesnim odborima, o čemu svjedoče i zapisnici biračkih odbora.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog