Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “HDSSB neće biti ničiji privjesak”

  puno kinomario plavcicDragan Vulin Na večerašnjoj izbornoj skupštini đakovačkog HDSSB-a za novog je predsjednika jednoglasno, javnim glasovanjem, izabran Mario Plavčić. Izabran je i novi Izvršni i Nadzorni odbor.
  Izbornoj skupštini bili su nazočni stranački dužnosnici na čelu s predsjednikom Draganom Vulinom koji je podsjetio da je HDSSB najjača politička snaga u Đakovu, ali i u Osijeku, te najavio da se «HDSSB neće baviti podjelama i ideologijama, nego razvojem, odnosno projektima koji će zaustaviti odlazak mladih».
  Upozorio je također da su i «gladna djeca hrvatska realnost». Zaštita nacionalnih interesa i zalaganje za ravnomjerni razvoj ostaju glavne odrednice djelovanja, kazao je Vulin dodavši da «HDSSB neće biti ni SDP-ov, ni HDZ-ov privjesak, nego snaga bez koje se neće moći formirati nova državna vlast nakon parlamentarnih izbora».
  Sličnu poruku je uputio i saborski zastupnik Ivan Drmić istaknuvši da «HDSSB i HDZ nisu isti i nikada neće biti isti».
  Usporedbu s HDZ-om i SDP-om odbacio je i župan Vladimir Šišljagić istaknuvši dosadašnju vjerodostojnost HDSSB-a i obranu nacionalnih interesa.
  Na skupu su govorili i gradonačelnik Zoran Vinković, dosadašnji predsjednik Ivan Išasegi, a novoizabrani predsjednik pozvao je birače da na predsjedničkim izborima glasuju za Milana Kujundžića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog