Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obilježena 25. obljetnica đakovačkog HDZ-a

  puna dvoranaIvan AnusicMarino Mikulic Večerašnjim skupom u prepunoj dvorani DVD-a đakovački HDZ obilježio je 25. obljetnicu osnivanja stranke u Đakovu i Đakovštini.
  Predsjednik stranke Marino Mikulić podsjetio je na vrijeme rušenja Berlinskog zida i pada komunizma u Europi 1989. godine kada je, kako je rekao, «hrabra skupina ljudi odlučila osnovati državotvornu stranku HDZ i povesti hrvatski narod put samostalnosti».
  «Danas osjećamo sličan miris onih vremena i opet se nalazimo pred povijesnim prekretnicama. Opet imamo iste recidive komunizma na vlasti i opet se spremamo za demokratske promjene s kojima bi s HDZ-om trebali vratiti vlast hrvatskom narodu u našoj domovini», naglasio je Mikulić citirajući pokojnog predsjednika dr. Franju Tuđmana o «jugokomunističkim ostacima vlasti na državnom nivou, bezglavim političkim smušenjacima i diletantima na lokalnom nivou koji se prodaju za Judine škude…». Pozvavši na zajedništvo, Mikulić je najavio nastavak pobjedničkog niza na predsjedničkim izborima koji će, kako je konstatirao, olakšati pobjedu i na parlamentarnim izborima.
  U ime predsjednika Tomislava Karamarka skup je pozdravio Ivan Anušić, predsjednik ŽO i član Predsjedništva HDZ, koji je rekao da Hrvatska danas propada i gospodarski i ideološki, da se omalovažava Domovinski rat, branitelji i Franjo Tuđman.
  «I mi smo kumovali tome jer su među nas ušli oni kojima je HDZ bio poluga za vlastite probitke», naglasio je Anušić konstatirajući da HDZ danas vode istinski domoljubi čija je zadaća «vratiti Hrvatsku Hrvatima» i osloboditi je komunističkih okova, a to će biti moguće pobjedom na predsjedničkim izborima nakon kojih će, kako je zaključio, «pobjeda na parlamentarnim izborima biti rutina».
  Na skupu je govorio i Marko Kvesić, član Kluba utemeljitelja HDZ-a, a čestitku je u ime Ruže Tomašić uputio i Mato Rajič, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog