Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Endijev album prvijenac – Da se mene pita

  Ove subote mladi pjevač Endi, nakon 3 godine od pojavljivanja na sceni, predstavio je svoj album prvijenac „Da se mene pita“.
  U sat vremena, koliko je promocija albuma trajala, publika je imala mogućnost prisjetiti se samih početaka Endijeve karijere, ponovo čuti neke od njegovih prvih pjesama (“Atom”, “Hajde da ludujemo”, “Sve je OK!”), ali uživati i u novim pjesmama s albuma „Da se mene pita“. Inače, album sadrži 10 pjesama među kojima je i novi božićni singl “Volim ovaj Božić”. Endiju je osim vjernih fanova podršku iz publike dao i Jacques Houdek, vokalni supervizor albuma s kojim ga osim istog menadžera veže i veliko prijateljsto.

  Endijev menadžer, Mihovil Bek, je nakon promocije bio vrlo ponosan: “Ponosan sam što smo uspjeli proizvesti ovako kvalitetan i moderan tinejdžerski album. Nadam se da će svi fanovi biti zadovoljni i dalje slušati Endija, te uživati u novim pjesmama“.

  Prisjetimo se da je u Đakovu nedavno snimam spot Jacquesa Houdeka za pjesmu “Ne vrijedi plakati” u kojem možemo vidjeti i Jacquesa, ali i njegovog (i Endijevog) menadžera.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=dUf6X3iysLs[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog