Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Balašević u Đakovu

  Vecernji.hr je objavio vijest koja će zasigurno obradovati brojne Đakovčane. Naime, najpoznatiji kantautor s prostora bivše države održat će svoj koncert i u Đakovu (uz Slavonski Brod, Karlovac i Sisak) i to 27.12.2014. u 20,00 sati u đakovačkom Hrvatskom domu kulture (kinu).

  S obzirom na to da za Balaševićev koncert uvijek nedostaje ulaznica, ne bi nas začudilo kada bi u Đakovu održao još jedan koncert u sklopu ovogodišnje predbožićne turneje po hrvatskim gradovima kao što je to napravio u Slavonskom Brodu gdje je održao dva koncerta dan za danom. A ako već spominjemo Balaševićeve dan-za-danom koncerte prisjetimo se Balaševićevih koncerata u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog kada je održao tri koncerta u tri dana.

  Đorđe Balašević je u svakom slučaju poseban čovjek – jedan od onih koje jako voliš ili jako ne voliš. Većina njegovih koncerata nije namijenjena samo preslušavanju Balaševićeve diskografije, već i slušanju, vrlo često komičnih, priča iz autorova života. Ostaje nam nadati se (osim što nam ostaje to da se volimo) da će i đakovački koncert Balaševića biti pun autorovih anegdota u spoju s njegovom glazbom te da će upravo taj koncert biti najveća glazbena poslastica Đakova u 2014. godini.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=XJSkpxaRyuk[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog