Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za Raića i Sučića Mikulić je nelegalni predsjednik

  Iz HDZ-ova Temeljnog ogranka Sjever Dračice ponovo stiže priopćenje u kojem se predsjednika đakovačkog HDZ-a Marina Mikulića naziva nelegalnim predsjednikom, optužuje ga se za nerad, privatizaciju, uništavanje stranke, te da odbija sazvati skupštinu.
  “Najbolji dokaz tomu je da se na skupu kandidatkinje za predsjednicu Kolinde Grabar Kitarović u Đakovu okupilo jedva tridesetak ljudi, umjesto očekivanih 300-tinjak, što je rezultat revolta članstva zato što je jedan od glavnih ljudi kod prijema bio Mate Zorić, dugogodišnji direktor Pan trgoprometa Marinka Mikulića koji je privatizirao tu poznatu staru đakovačku firmu”, navodi se u priopćenju koje, kako navode, ” u ime brojnih brojnih nezadovoljnih članova i većine temeljnih ogranaka”, potpisuju predsjednik Temeljnog ogranka Slavko Raić i dopredsjednik Jozo Sučić.
  Osim za samovolju, oni predsjednika đakovačkog HDZ-a optužuju i za prijetnje članovima njihovim obitelji za posao, a sve u cilju, kako se navodi, “Da zadrži fotelju predsjednika bez izbora jer bi na izbornoj skupštini doživio debakl budući da mu, kako tvrdi dvojac Rajić-Sučić, 80 posto Skupštine ne daje potporu. Mikulića također optužuju da uoči izbora za vijeća mjesnih odbora “sam sastavlja liste na koje stavlja svoje kućne prijatelje i rođake, mimo legalno izabranih temeljnih ogranaka”.
  U priopćenju predsjednika i dopredsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a Sjever-Dračice Mikulića se proziva i za nerad u Mjesnom odboru Regal Vajs, čiji je, kako tvrde, predsjednik, te navode da je opstruirao sve projekte.

  Prozvani predsjednik đakovačkog HDZ-a nije želio komentirati iznesene navode. (RI)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog