Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Simpozij o izgradnji zrele osobnosti

  U Središnjoj nadbiskupijskoj i fakultetskoj knjižnici danas je počeo dvodnevni međunarodni simpozij na temu “Izgrađivati zrelu osobnost za plodne međuljudske odnose”, objavio je Nadbiskupijski tiskovni ured.
  Osim teologa, sudjeluju i psiholozi, psihoterapeuti, glumci i komunikolozi iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Bosne i Hercegovine i Poljske.
  Sudionike skupa pozdravio je dekan KBF-a prof. dr. Ivica Raguž, te generalni vikar Đakovačko-osječke nadbiskupije monsinjor Ivan Ćurić istaknuvši da “vrijednost i aktualnost teme simpozija posebno dotiče suvremenoga čovjeka, u kontekstu današnjega vremena, još konkretnije, čovjeka u našoj domovini pogođena tragičnim iskustvima sukoba, rata, iskustva postizanja slobode, demokracije, nade i razočaranja”.
  “Cilj Simpozija nije zatvarati, nego otvarati nova vrata, nove prostore spoznajama, uvidima, motivacijama, novim susretima, obnovljenim međuljudskim odnosima, natapajući upravo ono stoje u našim odnosima suho i besplodno zbog ograda samodopadnosti i oholosti koje sami, svjesno ili nesvjesno, dižemo u visine. U psihoterapiji, napose dinamičkog smjera, ali i u drugim smjerovima, naglašava se kako se promjena događa tijekom same terapije, a da ima odjeka i van nje”, poručio je organzator simpozija dr. Josip Bošnjaković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog