Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSS: “Politički kaos u Gradskom vijeću”

  “Stanje u gradu krajnje je zabrinjavajuće i neodrživo”, zaključak je to čelništva Gradske organizacije HSS-a koje se tim povodom oglasilo priopćenjem navodeći da “Grad Đakovo već drugi mandat prolazi kroz politički kaos u Gradskom vijeću, gdje se ne zna tko je vlast, a tko oporba, tko je odgovoran za loše učinjeno u prošlom razdoblju, a tko će ponijeti odgovornost za u buduće”.
  Reprogram kreditnih obaveza Grada već duže vrijeme uzrok je prijeporima u političkom životu, ocjenjuju u đakovačkom HSS-u uz podsjećanje da je ta stranka bila protiv nerazumnom kreditnom zaduživanju za realizaciju projekata koji su mogli, kako se navodi, biti aplicirani prema EU fondovima. Stoga HSS neće glasati za reprogram kredita, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Zdravko Horjan.
  S obzirom da gradska vlast već punih 8 godina nije u stanju staviti u funkciju Poduzetnički centar, koji bi bio izvor informacija i inicijator ideja i projekata za oživljavanje poduzetničkih aktivnosti, Gradska organizacija HSS-a organizira danas u 19 sati predavanje o mogućnostima korištenja EU fondova. Predavanje će se održati u Gradskoj knjižnici i čitaonici, a predavač je Tihomir Hardi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog