Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fekete: “Grad doveden do zida”

  Blok umirovljenici zajedno osnovao je Općinsku organizaciju Gorjani, a za predsjednika je izabran Željko Bem, potpredsjednici su Jozo Ivanović, Jozo Birtić i Božo Đelagić.
  BUZ-u se, kako se navodi u priopćenju predsjednika Stjepana Feketea, priključilo 20 članova Hrvatske stranke umirovljenika iz Gorjana i jedan općinski vijećnik HSU-a.
  Istodobno, kako tvrdi Fekete, đakovačkom Bloku umirovljenici zajedno su se priključili i svi članovi Stranke umirovljenika i Slavonsko-baranjskih umirovljenika.
  Komentirajući aktualno stanje u gradu Fekete poziva đakovačke stranke da se, kako kaže, “probude iz zimskog sna i da počnu djelovati i raditi u korist grada, a ne da politiziraju”.
  “Što je s rodilištem u Đakovu, što je sa Mimozom, Domom JNA , što je s industrijskom zonom”, pita Fekete konstatirajući kako “ništa ne radi”.
  Podsjeća da djeca u okruženju dobivaju besplatne udžbenike do 8. razreda, pa također pita što je sa Đakovom.
  “Grad Đakovo sa svojim gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem došao je do zida, grad je doveden u bananu”, zaključuje Fekete prozivajući i SDP, HNS i HSU za nerad gradonačelnika, odnosno da su 12 godina vladali gradom i ostavili pustoš, praznu blagajnu, a sada optužuju HDZ”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog