Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U sukobu u Vodicama ozlijeđen Đakovčanin

  U incidentu koji se 1. kolovoza dogodio u jednom ugostiteljskom objektu u Vodicama ozlijeđena su dvojica Đakovčana od kojih je jedan zadobio teške tjelesne ozljede.
  Riječ je o dvadeset trogodišnjaku koji se još uvijek nalazi na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split, doznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske.
  “Postupajući po dojavi Hitne medicinske pomoći u Vodicama, a potom i Hitne medicinske pomoći u Šibeniku, utvrdili smo da je 23-godišnjak iz Đakova 1. kolovoza oko 21 sat u Vodicama u tamošnjem ugostiteljskom objektu teže ozlijeđen u tjelesnom sukobu više osoba. Ozlijeđeni 23-godišnjak je, zbog zadobivenih ozljeda prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar u Splitu. Obzirom da, zbog zadobivenih ozljeda, 23-godišnjak trenutno ne može dati obavijesti o ovom događaju, od 22-godišnjaka iz Đakova, zaprimljena je kaznena prijava na okolnosti kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu 23-godišnjaka”, izjavila je za naš radio Kosor.
  Šibensko-kninska policija, kako ističe glasnogovornica Kosor, provodi intenzivne izvide kako bi se rasvijetlio ovaj slučaj i otkrili počinitelji tog kaznenog djela.
  “Intenzivno provodimo policijske izvide u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela, a policijski službenici ove Policijske uprave su u stalnom kontaktu s majkom ozlijeđenog, koji će vjerojatno, kada to bude u mogućnosti, dati više obavijesti o ovom događaju”, kaže glasnogovornica šibensko-kninske policije.
  Osim teže ozlijeđenog dvadeset trogodišnjaka, u sukobu su sudjelovala još dvojica dvadeset dvogodišnjaka iz Đakova, navodi glasnogovornica šibensko-kninske policije Marica Kosor.  

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog