Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Večeras nastup domaćih i gostujućih folklornih skupina

  “Đakovština u pjesmi i plesu” naziv je priredbe kojom večeras u 19.00 sati počinje subotnji folklorni program 48. Đakovačkih vezova. Na pozornici u Strossmayerovom parku nastupit će 12 KUD-ova iz Đakovštine i MVS Bećarine KUD-a Tena, a potom i dvadesetak gostujućih folklornih skupina iz zemlje i inozemstva. Dolaze društva iz Austrije, BiH, Mađarske, Slovačke i drugih krajeva Hrvatske. Iz Kanade dolaze dva društva Ukrajinaca koja će večeras također nastupiti u parku. Gostujuće skupine plešu od 21.00 sat.
  ……………..
  U vezovskom šatoru od 22.00 sata sviraju Brace i Slavonski dukati.
  Današnji program bogat je i sportskim i konjičkim priredbama. Od 10.00 sati nastavljen je Rukometni turnir u gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, a u isto vrijeme na hipodromu Državne ergele Đakovo počela je zaprežna utakmica “A” dresura. U 15.30 sati na rasporedu je kombinirana utakmica Kup Slavonije i Baranje, vožnja kroz kapije s tri čvrste prepreke, u 17.00 sati je Utakmica “B”, prvenstvo RH za juniore.
  Na gradskom bazenu u 18.00 sati počinje revijalna vaterpolska utakmica između VK “Đakovo” i VK “Mladost” Zagreb.
  Po prvi puta danas na Vezovima u 12 sati upriličuje se turistički obilazak grada “775 godina VEZe Đakova i Slavonije” uz pratnju turističkog vodiča Domagoja Butkovića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog