Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković Tomiću: “Tek na izborima mogu odstupiti”

  “Građani će prepoznati sve ono što sam napravio i tek na izborima mogu odstupiti”, žestoko je na Tomićeve prozivke reagirao na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković.
  Uzvraća mu da pravu sliku Hrvatske čini stopa nezaposlenosti od 22,4 posto, odnosno sada već 390.000 nezaposlenih, desetpostotni pad industrijske proizvodnje, BDP-a, pad potrošnje, standarda građana i mirovina, nova zaduženja, a da aktualna SDP-ova vlast je nesposobna riješiti to.
  “Dužni smo kao dvije Grčke i pitanje samo vremena kada će ulica, odnosno gladni građani morati progovoriti”, najavljuje Vinković.
  “Tomić živi u jednoj, a svi drugi u drugoj Hrvatskoj”, poručuje gradonačelnik predsjedniku đakovačkog SDP-a navodeći da ne bježi od svoje odgovornosti za stanje u gradu, ali da nije odgovoran za propast tvrtki i radnih mjesta.
  “Jedini čovjek u Đakovu, koji se usudio javno pričati o pretvorbi i privatizaciji bio je Vinković, jedini sam tražio reviziju pretvorbe i privatizacije PIK-a Đakovo i to poslao na državno odvjetništvo”, pojašnjava Vinković.
  Podsjeća da je SDP obećavao reviziju pretvorbe, ali da još nitko nije završio u zatvoru, te da je “danas u Hrvatskoj, kroz vladine uredbe o predstečajnoj nagodbi, na djelu nova, sofisticirana, izuzetno inteligentna pljačka hrvatskog gospodarstva i građana”.
  Gradonačelnik Vinković pita Tomića što je sa SDP-ovim neostvarenim obećanjima poput onoga o otvaranju đakovačkog rodilišta.
  Gradonaečlnik je reagirao i na navode Udruge Đakovština o zemljištu bivšeg PIK-a Đakovo za koje tvrdi da niti jedna čestica nije upisana kao vlasništvo PIK-a ili Đakovštine.
  Pozvao je članove Udruge da se, ukoliko se poništi natječaj, javne na novi koji će raspisati Agencija za poljoprivredno zemljište.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog