Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić upozorava na mogući raskol u HDZ-u

  O aktualnim zbivanjima u đakovačkom HDZ-u progovorio je donedavni predsjednik Ante Raspudić koji je, kako je pojasnio na konferenciji za novinare, spreman povući se iz utrke za predsjednika stranke ukoliko Povjerenstvo povuče svoju odluku o raspuštanju temeljnih ogranka, ali i ukoliko se i druga strana, odnosno potencijalni kandidati Soldo i Mikulić također povuku.
  Podsjetivši na kronologiju događanja, ali i kalendar aktivnosti koje je potrebno održati do izborne skupštine 15. ožujka, a posebno na činjenicu da do 2. ožujka treba odrediti izaslanike, Raspudić je javno reagirao zato što smatra da je odluka o raspuštanju temeljenih ogranaka donesena zbog toga što ti ogranci njega podržavaju.
  “Nakon obilaska pet temeljnih ogranaka utvrdili su da baza ipak podržava Antu Raspudića, pa su donijeli odluku o raspuštanju”, pojasnio je Raspudić argumentirajući to listom od 70 potpisa za njegovu kandidaturu od 110 izaslanika.
  “Ne rušite temelje stranke zbog nečijih interesa”, upozorava članove Povjerenstva Raspudić navodeći da je spreman odustati od svoje kandidature i biti običan član jer, kako kaže, ovom odlukom Povjerenstva prijeti raskol stranci.
  Raspudić poziva na povlačenje odluke o raspuštanju temeljnih ogranaka, a poziva i Soldu i Mikulića da u drugi plan stave svoje ambicije i povuku se iz kandidature jer, kako kaže, ovo što rade definitivno ne može biti dobro za stranku.
  Raspudićevi sljedeći potezi, najavio je, ovisit će o daljnjim odlukama Povjerenstva đakovačkog HDZ-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog