Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo: Parkiranje autobusa omogućio Mandićev HNS izglasavanjem odluke

  OLYMPUS DIGITAL CAMERANa prozivke HNS-a uslijedila je pismena reakcija predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde, u kojoj navodi da, dok je on bio protiv, Mandićev HNS u prošlom je sazivu Gradskog vijeća izglasao Odluku o načinu parkiranja, temeljem koje je Uprava Univerzala omogućila zaustavljanje autobusa na velikom parkiralištu.
  Stoga je, kaže, iznenađen što Ivica Mandić, koji je duže od 12 godina jedan od glavnih predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Grada Đakova krivnju za pojedine svoje odluke prebacuje na druge. – Uz činjenicu da njegovi članovi i dalje upravljaju Upravama i Nadzornim odborima tih gradskih trgovačkih društava, čudi me što dotični nije spriječio to nepotrebno parkiranje autobusa u centru grada.
  Kao građaninu mi je žao što i gospodin Mandić ne posvećuje pažnju problemima, projektima i potrebama Đakova, već se očito kao saborski zastupnik izabran iz Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Vukovarsko–srijemske županije ne smatra odgovornim za svoj grad.
  Danas je jedina poveznica između Đakova, Ivice Mandića i Sabora vezana samo za kazneni postupak krivotvorenja službene dokumentacije u Đakovačkom Vodovodu, zbog čega je gospodinu Mandiću Sabor i ukinuo imunitet, tvrdi Soldo dodajući da sve političke opcije moraju raditi za dobrobit grada i ubuduće usvajati najkvalitetnije prijedloge. Trebamo težiti i tome da se donesene loše odluke promijene za kvalitetniji život u gradu po mjeri svakog građanina, zaključuje u svojoj reakciji predsjednik Gradskog vijeća.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog