Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HNS protiv autobusa na velikom parkiralištu

  CAM00141Predsjednik đakovačkog HNS-a Ivica Mandić jutros je održao konferenciju za novinare na velikom parkiralištu, upozorivši na problem parkiranja autobusa na tome mjestu. Kao stranka nismo protiv uvođenja autobusnih linija prema susjednim mjestima, ali veliko parkiralište nije mjesto za njihovo parkiranje, izjavio je Mandić.
  – Nije dobro da se na parkiralište građeno za osobne automobile dovodi veliki broj autobusa, jer je za to parkiralište neadekvatno. Ovdje postoje i znakovi zabrane prometa, ali je dozvoljeno prometovanje autobusa kroz zabranjeni smjer. Rekao bih da čelnici grada, gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo radije se vole baviti nacionalnim temama, nego voditi brigu o funkcioniranju grada, poručio je Mandić.
  HNS traži da se taj problem najhitnije riješi i da se autobusi povuku s parkirališta, jer stvaraju velike probleme ostalim sudionicima u prometu.
  Nina Jurjević Pološki podsjetila je na dugogodišnji problem nelegalno postavljene ograde između parkirališta i zgrade Mikene, koju su stanari samovoljno postavili mimo projekta, i umjesto da se, kaže, taj problem riješi i otvori šetnica kao u projektu, stvoren je novi problem, jer su ispred ograde postavljena autobusna stajališta.. Upozorava na nesigurnost putnika i zagušenje prometa.
  Kristina Goreta istaknula je da s postavljanjem autobusni stajališta samo četiri – pet metara udaljeno od njihove zgrade, nisu bili upoznati ni stanari koji se tome protive.
  – Dnevno je ovdje preko 20 dolazaka i odlazaka autobusa. Označena su tri autobusna stajališta, a stanu samo dva. U razmaku od dva sata tu se nađe i po šest autobusa koji nemaju gdje stati, upozorila je Goreta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog