Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Đakovo je i tamburaško srce Slavonije”

    Adric i Vinkovic U organizaciji Grada Đakova, a uz suorganizaciju Turističke zajednice, Radio Đakova i tvrtke Panonica, u nedjelju će se na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku održati humanitarno-glazbena manifestacija “Đakovo, srce Slavonije”. Cjelokupni prihod namijenjen je Fondu za Dječji osmjeh, najavio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković ističući da će nastupiti 25 izvođača, a očekuje se i veći broj.
    “Tom manifestacijom želi se pokazati da je Đakovo i tamburaško središte, odnosno srce Slavonije”, kazao je u ime suorganizatora Radio Đakova Jozo Adrić.
    Nastupit će tamburšaki sastavi: Zvona, Izvor, Inat slavonski, Prijatelji, Slavonska duša, Slavonski vez, Slavonski san, Arteški bunar, Utjeha, Brace, Strossmayer, Glazbeni sastav Nova banda, Kadenca, Vranac, Ženska vokalna skupina Đakovčanke, Ženska klapa Certisa, Bećarine, Tena, Garavi, Sanja i Srce Slavonije, Đerdani, Slavonske lole, Slavonija band, Štef, Ćiro….
    Program počinje u 15 sati, trajat će do dugo u noć, a posjetiteljima se nudi i bogata gastro ponuda po prihvatljivim cijenama, s tim da neće biti klasične naplate ulaznica, nego će posjetitelji moći dati 10 kuna tijekom samog događaja ispred ljetne pozornice, pojašnjava gradonačelnik Vinković uz poziv ne samo Đakovčanima, da se odazovu ovoj glazbeno-humanitarnoj manifestaciji i još jednom pokazu svoje široko srce.
    Prvi veliki tamburaški humanitarni koncert “Đakovo, srce Slavonije” izravno će prenositi Radio Đakovo, najavio je Adrić ističući da je Radio Đakovo uvijek pomagalo humanitarne akcije i projekte, te je izrazio nadu da će manifestacija postati tradicionalna.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog