Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Roditelji sve više vremena provode s djecom

  vrticSve teža gospodarska kriza, odnosno situacija u gradu, odrazila se i na broj polaznika u Dječjem vrtiću Đakovo. Iako se taj broj drastično ne smanjuje, ipak je, kako ističe ravnateljica Gordana Stjepanović, zamjetan nešto manji broj polaznika u skupnima u odnosu na ranije godine. Dok su ranijih godina skupine brojile i do 30 polaznika, unazad godinu, dvije taj broj se smanjio na 25. Osim gospodarske situacije, kako pojašnjava ravnateljica, sve je prisutniji i trend da roditelji provode sve više vremena sa svojom djecom.
  Broj polaznika Dječjeg vrtića Đakovo godišnje se kreće u primarnom programu od 240 do 260, trenutno ih je 242, a očekuje se da će početkom nove pedagoške godine taj broj biti nešto veći.
  Osim primarnog programa, provodi se i program predškole, a ove je godine sto polaznika u sva tri objekta gradskog vrtića, dok je još 242 djece u osnovnim školama u prigradskim naseljima i u susjednim općinama Trnavi, Drenju, Levanjskoj Varoš i Strizivojni.
  Isto tako, Dječji vrtić Đakovo nudi i poseban program igraonice i učenja stranog jezika u svim vrtićkim programima. Prema dosadašnjim iskustvima, među roditeljima je veliko zanimanje upravo za ove programe, o čemu svjedoči i podatak o dvije grupe s ukupno četrdesetak polaznika, ističe ravnateljica Gordana Stjepanović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog