Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Splitski bodovi za treće mjesto!

  PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

  18. KOLO

  SPLIT II – ĐAKOVO   0:3

  (10:25, 11:25, 10:26)

  Đakovačke odbojkašice pobjedom su završile natjecanje u Prvoj B odbojkaškoj ligi. S novim bodovima potvrdile su treće mjesto iako još uvijek ostaje žal za prpopuštenom prilikom protiv Nove Gradiške gdje su đakovačke odbojkšakice mogle uhvatiti i prvu ligu. Međutim, s obzirom daĐakovačnke po prvi puta igraju u ovom rangu natjecanja, rezultat je više nego dobar.

  Treće mjesto u prvoj prvoligaškoj sezoni – OK “Đakovo”

  Protiv Spličanki nije bilo problema. Sva tri seta uvjerljivo su pripala đakvoačkim odbojkašicama koje su svojim domaćinima prepustile samo 31 poen.

  Đakovo je nastupilo u sastavu: Kristina Zirn, Ivana Sučić, Tajana Pavičić, Tanja Štulić, Ivona Tadoš, Josipa Radoš,Boajna Štulić, Helena Jelenčić, Dajana Radović, Iva Lozić. Trener: Dragan Božić.

  * * * * *

  TREĆA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

  DOIGRAVANJE ZA PLASMAN OD DEVETOG DO DESETOGA MJESTA

  ĐAKOVO II – VALLIS AUREA POŽEGA  3:0

  (26:24, 26:24, 25:13)

  Protiv petoplasirane ekipe iz grupe A đakovačke odbojkašice su se mučile dva seta koja su dobile na razliku, da bi u trećem setu potpuno nadigrale gošće iz Požege i stvorile uvjerljivu prednost pred uzvrat u Požegi.

  Za Đakovo su igrale: Josipa Radoš, Dora Gadžić, Marija Mihalina, Iva Poljičak, Maja Maričić, Iva Lozić, Hana Lelas, Helena Jelenčić, Petra Bešlić, Nikolina Jukić, Valentina Mišura, Manuela Miklaj. Trener: Vjeko Barišić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog