Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčankama kup, Fortuni naslov prvaka!

  FINALE KUPA REGIJE ISTOK ZA KUGLAČICE

  OBRTNIK (N. GRADIŠKA) – ĐAKOVO      3:5 (3038:3070)

  Odličnu sezonu u kojoj su, u povratničkom nastupu u prvoj ligi, đakovačke kuglačice osvojile šesto mjesto, upotpunile su i osvajanjem Kupa regije Istok.

  Kup ponovo u njihovim rukama – KK “Đakovo2

  „Obrtnice“ iz Nove Gradiške bolje su otvorile meč i povele s 2:0, ali u drugom paru Nada Kulaš i Helena Mezak vratile su rezultat na početak. Ključnu partiju za pobjedu odigrala je Dalija Perković koja je donijela odlučujući poen i višak čunjeva a tu prednost, unatoč  osobnom porazu, sačuvala je Zora Grbeša.

  Đakovačke kuglačice ostvarile su slijedeće pojedinačne rezultate: Julija Horvat (507), Vlatka Berc (212) i Kristina Peršun (246), Nada Kulaš (502), Helena Mezak (552), Dalija Perković (545), Zora Grbeša (506).

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  22. KOLO

  FORTUNA – SILOS           5:3

  Gradski derbi između Fortune i Silosa bio je samo formalnost jer sve se znalo i prije posljednjega kola. Fortuna je prvak, Silos je sačuvao drugoligaški status tako da je i meč protekao u slavljeničkom raspoloženju. Novi prvaci igrali su u kombiniranom sastavu, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu.

  A sada kvalifikacije – KK “Fortuna”

  Na kraju susreta kuglači Fortune proslavili su naslov prvaka, a uskoro ih očekuju kvalifikacije za ulazak u prvu ligu. Fortuna u posljednje četiri godine treći puta nastupa u kvalifikacijama pa vjerujemo da će se ispuniti narodna izreka: Treća sreća.

  Za Fortunu su nastuplii: Mario Liović (614), Denis Leko-Mlivić (593), Ivan Mlivić (494), Vinko Raspudić (529), Željko Obad (528), Željko Brzica (516).

  Silos je igrao u sastavu: Zvonko Mihaljević (513), Tomislav Dumančić (520), Dražen Draženović (536), Igor Jukić (567), Goran Parač (520), Branko Knez (557).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog