Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Vrdoljak: “Nažalost, danas u Hrvatskoj nije stanje da se možemo hvaliti”

  Sinoć je u Đakovu održana izvještajna skupština Županijske organizacije HNS-a na kojoj su predstavljeni svi kandidati za predstojeće lokalne izbore. Skupu je bio nazočan i potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak koji je za naš radio prokomentirao dosadašnje rezultate aktualne Vlade kroz prizmu predstojećih lokalnih izbora.
  “Lokalni izbori dolaze u trenutku kada ste napravili one teške poteze u prvih godinu i pol mandata i trenutak lokalnih izbora uvijek je nepovoljan za vladajuće. Nažalost, danas u Hrvatskoj nije stanje da se možemo hvaliti, ali da idemo u dobrom smjeru potvrđuju mi, ma ne samo subjektivno ljudi okruženi oko mene, nego i mnogi drugi međunarodni ekonomski stručnjaci, a u krajnoj liniji i investitori koji kažu da se investicijska klima dolaskom nove Vlade bitno promijenila. To znači, nažalost, trenutak izbora nam je loš, ali na nama je da kažemo i da prezentiramo ljudima da smo na dobrom putu i da, bez obzira što na ulici, recimo to tako, u svakom domu hrvatskom nema rezultata koji se mogu dnevno doživjeti – vrlo brzo će to uslijediti”, pojasnio je Vrdoljak.
  Kaže da će ova Vlada u četiri godine svoga mandata pokazati da je najbolja dosad, a za odnose u koaliciji kazao je da su dobri i da koaliciji dobro funkcionira. “Nema razloga da reagiram na nekorektne novinske natpise. Netko želi u ovoj zemlji da nas posvađa, a ne može jer normalno funkcioniramo”, zaključio je ministar Vrodaljak odbivši prokomentirati najavljene kadrovske smjene u HEP-u.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog