Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik Vinković poziva na uljuđenu i korektnu kampanju

  Gradonačelnik Zoran Vinković u svom najnovijem priopćenju pozvao je na uljuđeno vođenje predizborne kampanje. Ističući da se kampanja treba voditi slobodno, otvoreno, javno i argumentirano, a kao svoj doprinos uljuđenoj i korektnoj izbornoj kampanji dao je, kako navodi u priopćenju, svoj potpis potpore svim gradonačelničkim kandidatima političkih stranka, koalicija i nezavisnim kandidatima.
  “Na taj način potvrđujem i ovim primjerom da neću sudjelovati u prljavoj kampanji niti ću je provoditi tijekom narednih tjedana”, poručuje Vinković pozivajući se i na dostignute demokratske standarde u društvu koje, kako kaže, “nitko od nas koji sudjelujemo u izbornom procesu ne treba i ne smije kršiti”.
  Podsjeća i na činjenicu da su “izbori i izborni sustavi ključni činilac u izgradnji demokratskog sustava modernih država. Demokratska reprezentacija i demokratski sustav nezamislivi su bez izbora i bez nadmetanja društvenih i političkih snaga za političku vlast”. Gradonačelnik Vinković poziva građanke i građane Đakova da izađu na lokalne izbore, da svojim glasom pomognu u izgradnji demokratskog poretka, a sve kandidate poziva na fer i korektnu kampanju.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog