Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počeli radovi na izgradnji kanalizacije u Selcima

  Danas je u Selcima Đakovačkim označen početak radova na izgradnji kanalizacijskog sustava odvodnje Đakovo-SElci. Vrijednost investicije je 9,8 milijuna kuna, investitori su Hrvatske vode, Grad Đakovo i Đakovački vodovod, a to je ujedno i “početak projekta predpristupnog fonda”, pojasnio je gradonačelnik Zoran Vinković. “Ova kanalizacija ulazi u europski projekt i zajedno sa prečistačem i pripadajućim kolektorima iz drugih prigradskih naselja ukupna vrijednost te investicije je 37 milijuna eura i to je najbolji odgovor onima koji će praviti projekte, koji će raditi niz stvi kako bi privukli eurocente iz predpristupnih fondova. Mi već danas imamo u Đakovačkim Selcima početak izgradnje sustava odvodnje s izdanom građevinskom dozvolom i projektom”, kazao je gradonačelnik.
  “Izvođač radova je Gradnja, Vinkovački vodovod i kanalizacija, rok za dovršetak je tri godine, a u ovoj fazi potpisan je ugovor vrijedan 600.000 kuna koji se sufinancira iz naknade za javnu odvodnju, a Hrvatske vode će do kraja godine financirati još 2 milijuna kuna”, naglasio je Vlado Koren, direktor Đakovačkog vodovoda. Bit će izgrađeno 13 kilometara kolektora, odnosno gravitacijskog cjevovoda i 3,3 km tlačnog, a kanalizacijski sustav u Selcima bit će spojen s đakovačkim prečistačem.
  Gradonačelnik Vinković dodao je također da se ovih dana završava sustav odvodnje u Kuševcu i Ivanovcima čija vrijednost je 13 milijuna kuna zajedno sa spojnim cjevovodom s gradom, te da se radi na vodoopskrbi Budrovačkog brda.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog