Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laburisti: “Mladim obiteljima olakšati put do krova nad glavom”

  Đakovački Hrvatski laburisti tvrde da gradu kronično nedostaje građevinskog zemljišta te da je cijena od 30 eura po kvadratu neprihvatljiva za mlade. Stoga, kako je najavljeno na konferenciji za novinare, planiraju svima koji grade svoju prvu nekretninu, odnosno rješavaju stambeno pitanje pomoći na način da ih grad oslobodi plaćanja komunalnog doprinosa u cijelosti do volumena od 500 kubičnih metara, te subvencijom kod plaćanja naknade za pretvorbu poljoprivrednog u građevinsko zemljište. Na taj bi se način, umjesto sadašnjih tridesetak tisuća eura, cijena skoro prepolovila, argumentirao je Ivica Vukadin.
  Vukadin također navodi da bi se realizacijom već postojećih detaljnih prostornih planova omogućilo do 2.500 novih građevinskih parcela, odnosno zemljišta za proširenje grada i za razvoj komunalne infrastrukture.
  Đakovački laburisti, kako ističe njihova gradonačelnička kandidatkinja Sanja Katić, smatraju da “paraleno s borbom za ostvarivanje novih radnih mjesta mladim se obiteljima mora olakšati i put do krova nad glavom”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog