Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Do bodova lakše od očekivanoga!

  PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

  10. KOLO

  ĐAKOVO – ZADAR 3:0

  25:16; 25:13; 25:21)

  Utakmica protiv Zadranki trebala je, prema položaju na tablici, biti neizvjesna jer su Đakovčanke samo dva boda ispred svojih gošći. Međutim, đakovačke odbojkašice od prvoga do posljednjega poena bile su uvjerljive i nisu gošćama dopustile niti minimalnu mogućnost da osvoje set ili dođu do bodova. Prvi set pokazao je uigranost domaćega sastava u kojemu dominiraju Ivana Sučić i Kristina Zirn te osječka pojačanja: sestre Štulić i Pavičić.

  Drugi set bio je još uvjerljivi tako da su gošće osvojile samo 13 poena. Već tada je bilo vidljivo da će bodovi ostati u Đakovu. Najveći otpor Zadranke su pružile u trećem setu, ali i u tom periodu igre igračice Dragana Božića kontrolirale su rezultat i na kraju došle do zaslužene pobjede koja ih i dalje ostavlja na drugom mjestu.

  Pobjedu su ostvarile: Tanja Štulić, Petra Šimić, Josipa Radoš, Tajana Pavičić, Ivana Sučić, Helena Jelenčić, Mirna Bušić, Gabrijela Car, Bojana Štulić, Iva Lozić i Kristina Zirn. Trener: Dragan Božić.

   

  * * * * *

   

  U slavonskom je Brodu odigran treći krug Prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje. Đakovčanke su ostvarile jednu pobjedu (Valis Aurea 2:0) i doživjele dva poraza (Kolonija Slavonski Brod 1:2 i Čepin 0:2).

  Na turniru u Slavonskom Brodu igrale su: Dora Gadžić, Hana Lelas,Nikolina Jukić, Doris Poljičak, Anamaria Maričić, Tamara Škorić, Andrea Gudelj. Trener: Vjeko Barišić.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog