Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovački uragan poharao Crikvenicu!

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    14. KOLO

    CRIKVENICA – ĐAKOVO               19:34 (10:13)

    Đakovčani su u nastavak prvenstva ušli odlučni da sačuvaju prvo mjesto, a tu odlučnost najbolje su na svojoj koži osjetili Crikvenčani.  Đakovački rukometaši opravdali su ulogu favorita i s nova dva boda nastavili su niz nepobjedivosti.

    U prvom poluvremenu domaći su pružili solidan otpor favoriziranim gostima tako da su na odmor otišli sa zaostatkom od samo tri gola. Međutim, đakovački uragan proradio je u drogom poluvremenu. Kod rezultata 14:11 Đakovčani su napravili seriju od 5:0 i tako nagovijestili pobjedu. Do kraja susreta razlika se popela do visokih plus 15. O odličnoj napadačkoj igri dovoljno govori podatak da su Đakovčani za 30 minuta postigli 21 gola, a obrana je primila samo devet.

    Uvjerljivi i u Crikvenici – RK “Đakovo”

    Najbolji u pobjedničkim redovima bili su Ivan Kovač sa osam i Josip Punda sa sedam postignutih golova. Ovaj dvojac bio je neuhvatljiv za domaću obranu. Raduju i četiri gola mladoga Klepe te tri gola već dokazanoga Tota. Po dva gola postigli su: Kurtović, Šunda, Tomislav Barberić i Pongračić, a jednom su se u listu strijelaca upisali Boris Lubar i Perlić. U pobjedi su sudjelovali: golmani Juzbašić i Petrović, Poljičak, Ivan Barberić, David Lubar. Trener: Daniel Špehar.

    * * * * *

    DRUGA HRVATSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

    6. KRUG

    ĐAKOVO – BROD             28:22 (15:12)

    DONJI ANDRIJEVCI – ĐAKOVO  8:29 (5:15)

    Rukometni klub „Đakovo“ bio je domaćin šestoga kruga Druge kadetske lige Istok. U oba susreta Đakovčani su upisali pobjede.

    Protiv Brođana đakovački su kadeti tijekom cijeloga prvoga poluvremena bili u vodstvo od dva do četiri gola, međutim, u posljednje dvije minute Brođani su smanjili razliku na samo minus 1. U nastavku susreta domaći su napravili pet golova prednosti i tu su prednost održvali do samoga kraja susreta za zasluženu pobjedu.

    U susretu protiv Donjih Andrijevaca niti u jednom trenutku nije bilo neizvjesnosti jer su Đakovčani stalno povećavali vodstvo do konačnih plus 21.

    Dvije pobjede kadeta – RK “Đakovo”

    Strijelci za Đakovo u oba susreta bili su:  Culjak 1, Ćurić 6, Goluža 10, Ivanda 2, Jukić 4, Kovač 16, Kulaš 4, Kvesić 4, Perić 8, Rebić 1, Scharmitzer 1. Još su igrali: Bačić, Bradarić, Jurić. Trener: Željko Perić.

     

    1 komentar

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

    Blog