Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Laburisti su neupućeni”

  “Politička metodologija kojom se koriste pojedine političke stranke, a iznimka nisu ni đakovački Laburisti, temelji se na obmanama, prvo javnosti, a potom i samih sebe”, kaže u odgovoru gradonačelnik Zoran Vinković. Tajnicu laburista Sanju Katić optužuje da je neupućena jer ne navodi da je istog dana raspisano ukupno 9 natječaja.
  “Da je malo pozornije čitala, ili da je došla do gradske uprave koju optužuje za nesposbnost, saznala bi da je Grad Đakovo i gradonačelnk upućeni u svih devet natječaja te da je Grad zainteresiran za pojedine od njih, pri čemu je rok za prijavu na natječaj za korištenje sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi sufinanciranja projekata u zgradarstvu otvoren 60 dana, odnosno do 12. veljače”, odgovara gradonačelnik Vinković uz napomenu da je upravo taj natječaj građanima puno važniji nego onaj kojega spominju laburisti.
  “Ne postoji neodgovornost niti mene niti bilo koga u gradskoj upravi u odluci o prijavi na neki od raspisanih 9 natječaja Fonda”, zaključuje Vinković uz ocjenu da Grad Đakovo s Fondom odlučno surađuje već godinama i korisnik je brojnih oblika sufinanciranja koje Fond provodi putem svojih natječaja.
  Za ilustraciju navodi projekt energetske učinkovitosti na javnoj rasvjeti, projekt poticanja izbjegavanja i smanjenja nastajanja otpada, nabavku kanti i kontejnera, te sanaciju Vitike i divljih deponija.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog